Zrenjanin: „Puškar“ otvorio novu prodavnicu lovačke opreme

7457

imag0810Grad Zrenjanin sa jednim od  najvećih udruženjem lovaca u Srbiji je pred početak glavne lovne sezone dobio još jednu prodavnicu oružja, municije i lovačke opreme, „Puškar DOO“. Poznati puškar Svetozar Budišin je u okviru poslovnog prostora pored radionice otvaranjem prodavnice zaokružio ponudu brojnim mušterijama i ostalim lovcima i ljubiteljima oružja. Lokal se nalazi u bližem centru grada u ulici Čarnojevićeva 31 kod Žitnog trga koji je poznatiji  kao mesto održavanja manifestacije  „Dani piva“. 

Pored standardne ponude municije proizvođača „Krušik“, „M90-Tornado“, „Baschieri&Pellagri“, „Fiocchi“, karabinske municije PPU i Geco u ponudi je i metalni orman za oružje firme „Šinvoz“ iz Zrenjanina koji će zahvaljujući svom kvalitetu i povoljnoj ceni vrlo brzo naći mesto na tržištu u skladu sa novim zakonom o oružju i municiji gde su precizirani uslovi kako treba čuvati oružje u kućnim uslovima. Uskoro će se u ponudi pojaviti veći broj kvalitetnog polovnog oružja i optika poznatih svetskih proizvođača. Takođe će se proširiti ponuda nosača optičkih nišana koji se mogu montirati u radionici.

Trenutno veoma tražene vazdušne puške i dijabole zbog olakšane procedure nabavke su takođe u ponudi. Za prodaju je zadužen Saša Vukov, starijim lovcima poznat iz prve privatne prodavnice oružja u Zrenjaninu početkom devedesetih godina „Formula 9“.

Lorist press

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here