Toпола: НОВО РУКОВОДСТВО У ЛОВАЧКОМ УДРУЖЕЊУ „КАРАЂОРЂЕ“

941

На изборној Скупштини Ловачког удружења „Карађорђе“ из Тополе, која је одржана 10. априла 2018. године, у Липовцу Скупштина је изабрала и верификовала ново руководство на период од 4 године. На истој седници Скупштине верификовано је нових 29 мандата делегата Скупштине.

Након спроведених избора од стране Изборне комисије, за Председника и Председника Управнога одбора Ловачкога удружења „Карађорђе“ изабран је досадашњи председник Владимир Радојковић из Тополе, за заменика председника изабран је Жељко Краинчевић из Жабара, а за председника Скупштине удружења изабран је Ђуровац Драган из Доње Шаторње.

По избору председника и заменика председника Удружења, изабрани су и нови чланови Управнога одбора Удружења, Надзорнога одбора Удружења, Дисциплинске комисије Удружења, Верификационе и Изборне комисије Удружења.

Новоизабраном руковотству Удружења, желимо успешан рад на представљању Удружења као и на даљем унапређењу ловства у ловишту „Каменица“, побољшању стања дивљачи у ловишту, одржавању реда и дисциплине као и самога дружења ловаца у Ловачком удружењу „Карађорђе“ у Тополи.

Д. Ђорђевић

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here