SWAROVSKI OPTIK: Novi dG, digital guide

1331

Najnovija inovacija SWAROVSKI OPTIK je pametna: sa novim dG (digital guide), tirolska porodična firma ponosno predstavlja prvi pravi proizvod takve vrste na svetu. To je prvi long-range optički uređaj koji kombinuje vaše gledanje sa automatskom identifikacijom, dokumentovanjem i deljenjem snimaka. Kada se koristi sa intuitivnom dG app, dG sa ugrađenom kamerom postaje idealan pratilac za svakog ko želi da nauči nešto više o prirodi.

Koja iskustva stičem zahvaljujući dG-u?

Otkrijte PRIRODU

Saznajte više o divljini koju uočite. DG vam pomaže u identifikaciji ptica i drugih životinja. Jednostavnim pritiskom dugmeta vaša se viđenja automatski prepoznaju u vašoj aplikaciji Merlin Bird ID ili u aplikaciji dG Mammals na vašem pametnom telefonu.

Besprekorno posmatrajte, fotografišite i pratite svoje susrete sa divljinom. Uz 8-puta povećalo ništa nećete propustiti. Sačuvajte svoje slike i videozapise u aplikaciji SWAROVSKI OPTIK dG da biste sačuvali svoje posebne trenutke.

PODELITE radost

Podelite svoja otkrića sa drugima. Integrisani Wi-Fi hotspot omogućava da nekoliko vaših pratitelja uživo prate vaše razgledanje prirode. Svoje avanture možete podeliti i na društvenim mrežama sa prijateljima i svetskom zajednicom.

SOP-Blog: /blog/NatureArticleBlog/images/images/2020_digitalguide_SOC_blog_02_dG_mit_iconbilder.jpg

Početak isporuke: od aprila 1, 2020, dG će biti dostupan kod odabranih dilera i online na swarovskioptik.com.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here