KAHLES: NOVA ERA TAKTIČKIH NIŠANA

323

NOVI K328i

3,5-28k50i

2007 godine, kada je lansiran prvi sportsko-taktički nišan kompanije KAHLES, specifični zahtevi i standardi su bili slični onima dostupnih lovačkih nišana. Upravo zbog toga ovi specijalni proizvodi su zasnovani na nišanu za lovačku pušku i optimizovani da odgovaraju specifičnim potrebama, zahtevi taktičke upotrebe.
Od tada je došlo do mnogih promena u ponašanju korisnika i zahtevima proizvoda, i to u nekoliko poslednjih godina, KAHLES je zabeležio značajan uspeh sa širokim spektrom poboljšanja uobičajenih
proizvoda iz oblasti taktičkog i sportskog streljaštva. Ovo se posebno odnosi na proizvode kao što su K624i, K318i ili K525i.
Svi ovi proizvodi razvijeni su sa ciljem da ambicioznim sportskim strelcima omoguće učešće na takmičenjima. Fokusirali su se samo na najvažnije stvari i zahvaljujući tome su mogli da daju svoj maksimum.
Međutim, sada, 2024. godine, došlo je vreme da KAHLES uvede novu eru taktičkih nišana.
Kao kada je Karl Robert Kales pre 126 godina sebi postavio cilj da ne poboljšava postojeće proizvode, već smelo smisliti nešto novo. Ovakav stav mu je omogućio da dizajnira i uspešno plasira na tržište prvi nišan za pušku kakav poznajemo danas.
Tokom intenzivnog razvoja u proteklih nekoliko godina, KAHLES je angažovao svoje najbolje umove ponovo uspeo hrabrim prodorom i postavio novu prekretnicu. U potpunosti je razvijena prvi put u istoriji kompanije nova tehnička platforma koja ima za cilj da zadovolji potrebe za moderanog sporta i taktičkim nišanima sa končanicom u prvoj ravni fokusiranja. Definisao je nove granice tehničkih mogućnosti i
pretvorio u stvarnost do tada nemoguće.
Rezultat je nova, revolucionarna generacija optičkog dizajna u K328i koji do sada nudi vizuelno iskustvo bez presedana kada je reč o visoko preciznim nišanima: ima 40%* šire vidno polje 8k zum sa beskompromisno visokim kvalitetom slike bez ikakvih ograničenja u čitavom opsegu podešavanja i rasterećenje očiju koje je udobnije nego ikad.
Zasnovano na poređenju sa K525i pri uvećanju od 25k.
Drugi novi model izgrađen na ovoj revolucionarnoj tehničkoj platformi je K328i DLR, koji se razlikuje od K328i po tome što je opremljen specijalnom DLR gornjom kupolom (100 klikova za pun okret) uključujući EasiRead opis i posebno je optimizovan za takmičenja u dinamičkom dugom dometu velike brzine.
Dostupan je sa novim SKMR+ i SKMR4+ namernim obrascima razvijenim i optimizovanim prema zahtevima sportskog streljaštva. Namerni izgled SKMR4, koji je već dostupan na drugim modelima, sada je dobio
revolucionarno veliko vidno polje novog modela K328i i u saradnji sa njegovim pronalazačem Šenonom Kej nova SKMR+ kontura je dizajnirana da bude još preciznija i da zadovolji zahteve dinamičnih disciplina gađanja, kao što su PRS i DLR. Montirane i osvetljene AMR i MSR2/Ki končanice su takođe dostupne za K328i u prvoj fokusnoj ravni.
K328i je ponovo nešto novo, baš kao nišan TELORAR koji je dizajnirao Karl Robert Kahles 2008 godine. Nudi maksimalnu tačnost, ponovljivost i jedinstveno rukovanje za maksimalnu preciznost.
Oba modela K328i biće dostupna od marta 2024. u specijalizovanim prodavnicama po ceni od 4300 evra

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here