Novi Sad: SUTRA POČINJE JUBILARNI 50-ti SAJAM LOVA

1813

Sutra, 3.10.2017 godine biće svečano otvoren jubilarni 50-ti sajam lova, ribolova, sporta i turizma u Novom Sadu na Novosadskom sajmu. Ovogodišnji jubilarni, 50. međunarodni sajmovi LORIST, od 3. do 8. oktobra i 50. međunarodni sajam turizma, od 5. do 7. oktobra, okupiće na Novosadskom sajmu 50 odsto više izlagača nego prošle godine, rekao je generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković, dodajući da će Sajmove LORIST otvoriti ministar zaštite životne sredine Goran Trivan.

Cvetković je na konferenciji za novinare, koja je održana na Novosadskom sajmu, rekao da je ovogodišnji LORIST, u okviru kog se održavaju i sajmovi hortikulture i ekologije, značajno sadržajniji nego prethodni, a istakao je da je Sajam prilika da se lovci i ribolovci opreme za predstojeću sezonu novom opremom, naglasivši da se posle nekoliko godina na Sajmu ponovo predstavlja Zastava oružje i da će sportsko i lovačko naoružanje porodavati po fabričkim cenama. Dodao je i da će tokom svih prvih jesenjih priredbi biti organizovane tematske izložbe, konferencije, predavanja i takmičenja.

Pored mogućnosti kupovine opreme za lov i ribolov, kamp opreme i drugih potrebština za boravak u prirodi posetioci će videti i Nacionalnu izložbu lovačkih trofeja koja je upriličena povodom 50 godina održavanja ove sajamske manifestacije. Na izložbi će po prvi put biti izložen trofej srndaća novog prvaka države.

Radno vreme priredbi je od 10 do 19 časova. Porodični dan je u petak, 6. oktobra kada cela porodica, sa decom do 16 godina, bez obzira na to koliko ih ima, može da poseti Sajam uz jednu kupljenu ulaznicu koja košta 300 dinara. To je i cena pojedinačne ulaznice, dok u kolektivnim posetama, (za grupe veće od 15 ljudi) ona košta 200 dinara po osobi.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here