Najavljujemo, VUČIJI DANI NA OZRENU

1796

VUČIJI DANI NA OZRENU

20. februar 2016

LOVAČKO UDRUŽENJE „FAZAN“ DOBOJ U SKLOPU LOVNO TURISTIČKIH MANIFESTACIJA SA PONOSOM NAJAVLJUJE 16 SUSRETE NA PLANINI OZREN U OKVIRU VUČIJIH DANA NA OZRENU 20.02.2016. GODINE


Vučji dani na Ozrenu
VUČIJIANI NA OZRNU 2016

Tradicionalna manifestacija Vučiji dani na Ozrenu 2016 se održava na Planini Ozren u organizaciji Lovačkog udruženja „Fazan“ Doboj 20.02.2016. godine. Ovo su sada 16 po redu susreti, koji će okupiti više od 1000 lovaca na jednom mjestu. Zborno mjesto okupljanja lovaca su Okolišta, Gornja Paklenica do 8.00 časova ujutro. U okviru manifestacije svi prisutni će imati priliku da pogledaju i sve ono što krasi planinu Ozren i njene ljepote (suveniri, rukotvorine, domaći proizvodi, rakije i sl..). I ove godine je neizbježna tradicionalna tombola koja je već u prodaji po 2.50 KM u okviru koje su vrijedne nagrade od kojih izdvajamo lovačku pušku kao i brojne druge lovačke nagrade. Za sve učesnike će biti priređen svečani ručak uz muziku i veselje. Ove godine muzički spektakl na Okolištima, gostuju popularne ŠMIZLE sa bendom, a za dobru domaću izvornu muziku pobrinuće se više izvornih grupa. Sponzori manifestacije su: Grad Doboj i gradonačelnik Doboja kao generalni pokrovitelji, zatim Lovački savez Republike Srpske, d.o.o. Tetrijeb Srebrenik, Nektar pivo Banja Luka, Vitinka, Elta Kabel, Lorist TV i Mesnice Jovičić Doboj.

Svim lovcima kojima je potrebno pozivno pismo isto mogu preuzeti ovdje uz prethodnu najavu broja učesnika. Lovci koji prelaze granični prelaz sa oružijem, moraju putem e maila vucijidani@lufazan-doboj.com poslati skeniranu dokumentaciju (oružni list od oružja koje nose sa sobom), ili isto da pošalju putem faxa +387 53 208 620. Više inforamcija na telefon +387 53 208 621 ili +387 65 563 170.

VAŽNO OBAVJEŠTENJE:

Molimo sve lovce koji su zainteresovani za dolazak na tradicionalnu Vučijadu da svoj dolazak najave na vrijeme putem e maila, kontakt telefona ili putem faxa. Plaćanje kotizacije se vrši nalicu mjesta, ili putem žiro računa kako je navedeno u uputstvu.

Svim učesnicima VUčijade žeilimo toplu dobrodošlicu na Ozren i radujemo se ponovnom viđenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here