Na Loristu je bilo oko 25000 posetilaca

1748

20160930_143948Na Međunarodnim sajmovima „Lorist“, sajmovima Turizma i Konjarstva nastupilo je 300 izlagača, što je za petinu više u odnosu na prethodnu godinu, a došli su iz desetak zemalja Evrope. Kroz kapije Novosadskog sajma, tokom pet dana, prošlo je oko 25.000 posetilaca.

Samo na Sajam lova, ribolova i sporta došlo je 30 odsto novih izlagača u odnosu na lane. Poseban doprinos bogatijoj ponudi za posetioce dao je Sajam sporta. Na svim sajmovima održano je desetak tematskih izložbi, brojna takmičenja, turniri, promocije, prezentacije i degustacije.

U Kongresnom centru „Master“ i na štandovima izlagača je tokom pet dana održano više od 30 stručnih skupova i konferencija. Dvadeset posetilaca je obradovano u Poklon-igri, a dobili su turističke aranžmane, pušku, opremu za lov i ribolov, bicikl, sadnice… Fond nagrada za učesnike na međunarodnim konjičkim takmičenjima bio je više do milion dinara.

Zemlja partner Sajma turizma bila je Crna Gora, a Generalni sponzor Generali osiguranje Srbija. Ta kompnaija je kao Sponzor podržala i organizovanje Sajma konjarstva i sersana.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here