LSS: NA PREDLOG ŠORMAZA SMENJEN ĆERANIĆ

5111

lss_1004Po Statutu Privrednog društva „Jelen“ kome je osnivač Lovački savez Srbije Skupštinu ovog preduzeća čine članovi Upravnog odbora ovog krovnog nacionalnog lovačkog saveza. U ponedeljak, 19 septembra 2016 godine posle sednice Upravnog odbora održana je i Skupština Privrednog društva „Jelen“ koja je analizirala rad ovog preduzeća. Na predlog i obrazloženje predsednika Lovačkog saveza Srbije Dragana Šormaza smenjen je dosadašnji direktor Privrednog društva „Jelen“ ing Aleksandar Ćeranić a  za novog direktora postavljen je ing Svetislav Tatović koji je takođe zaposlen u ovom preduzeću.

U obrazloženju smene Ćeranića Dragan Šormaz je istakao lošu saradnju sa Lovačkim savezom Srbije kao i činjenicu da nije dostavio određene podatke Savezu. Kako Lorist nezvanično saznaje protiv ovakve odluke glasalo je tri člana Skupštine.

J.T.

6 KOMENTARA

  1. Pa da, ljudi koji ne kradu nigde ne valjaju nego samo podobni. Ćeranić je upozorio Šormaza šta će se desiti i koliko NVO zaštitari dobijaju para iz inostranstva a Šormaza je bolelo i boli dupe. Izgleda i da se veprić omastio. Šormaz sramota za lovstvo! Partijski postavljeno govedo koje ne zanima lovstvo!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here