Lazarevac: SVEČANO OBELEŽENO OTVARANJE LOVA NA ZECA

1905

Lovačko udruženje „Kolubara“ Lazarevac decenijama uoči otvaranja lova na zeca pravi zajedničku večeru i organizuje impozantnu svečanost  u tom povodu. Tako je bilo i ove godine kada su se u restoranu „Grand“ okupili lazarevački lovci, a bilo ih je više od 600, i zajedno sa predstavnicima pobratimskih lovačkih udruženja proslave početak nove lovne sezone.

dsc_0055U izuzetno svečanoj i veseloj atmosferi goste je pozdravio predsednik Lovačkog udruženja „Kolubara“ Lazarevac dr Dragan Sinđelić. Posebno je pozdravio delegacije pobratimskih Lovačkih udruženja „Panos“ iz Višegrada i predsednika Vladana Nikitovića, predstavnike Lovačkog udruženja „Rumija iz Bara sa predsednikom Mijom Vretenčićem, iz Lovačkog udruženja „ Rudar“ iz Ugljevika predsednika Žiku Jovića, predsednika Lovačkog udruženja Kotor Željka Maslovara, Petra Stajića i Milenka Petrovića iz Lovačkog udruženja „Subotička peščara“ Subotica  kao i sve predstavnike okolnih Lovačkih udruženja, iz Aranđelovca, Ripnja, Obrenovca, Barajeva, Valjevske Kamenice, Mrčajevaca, Mladenovca i drugih komšijskih udruženja.

dsc_0077Predstavnici pobratimskih lovačkih udruženja za ovu priliku uručili su prigodne poklone domaćinima.

 

 

 

dsc_0071Lovačko udruženje „Kolubara“ odlikovalo je sva pobratimska udruženja kao i veći broj najaktivnijih članova iz sopstvenih redova.

 

 

 

dsc_0088Pozdravljajući skup, gradonačelnik Lazarevca Bojan Sinđelić, koji je i sam pripadnik lovačke organizacije i član lazarevačkog lovačkog udruženja pozdravio je goste i istakao značaj lovaca Lazarevca u ukupnom razvoju grada.

 

 

Svečanost otvaranja nove lovne sezone nastavljena je lovačkom zabavom uz dobru trpezu i muziku.

J.T.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here