Lapis Plus Beograd: NiteSite Spotter digitalni adapteri za dnevne optike

2120

NightHunterGrupa proizvoda čija je namena da  Vašu dnevnu optiku pretvori u vrlo efikasnu noćnu optiku. Spotter seriju čine tri uređaja i osnovna razlika je u dometu posmatranja tj. u snazi integrisanog IC osvetljivača. U ponudi imamo Spotter XV   dometa od 100 metara, Spotter XW   dometa od 300 metara i na kraju Spotter XE, vrh ove palete,   dometa od 500 metara.

Komplet se isporučuje u   koferu i sadrži sve što   je potrebno da bi   dnevnu optiku pretvorili u noćnu. Tu je integrisani sklop IC osvetljivača i monitora, kamera koja se postavlja na okular Vaše dnevne optike kao i akumulatorski paket čiji kapacitet zavisi od uređaja koji odaberete. Tu su i svi potrebni kablovi za povezivanje kao i nosač za postavljanje na dnevnu optiku.

Lapis plus možete kontaktirati  na brojeve telefona 011/2642-470 i 064/6360-942 i dogovoriti dolazak u našu kancelariju u Nemanjinoj 4/II u Beogradu, gde možete i pogledati neke od ovih uređaje. Više o ovim i i ostalim uređajima iz naše ponude na www.lapis-plus.com i www.izfotelje.com.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here