Kotor Varoš: Održan četvrti po redu “Međunarodni damski lov 2017”

1892

Kotor Varoš, Damski lov4.Medjunarodni damski lov na vuka je i ove godine uspešno održan na terenima u dolini reke Vrbanje … domaćini L.U. „Uzlomac“ iz Kotor Varoši i L.U. „Borčići“ iz Šipraga su se svojski potrudili da i ovaj put dame budu ugošćene na najbolji mogući način kao i svi ostali učesnici !

Damski lov, polazak u lovJanuar je svakako pogodan za ovu vrstu lova kada je Republika Srpska u pitanju iz razloga što su netaknuta priroda i prelepi brdsko-planinski predeli na kojim se sve odigralo u ova dva dana bili prekriveni snegom što je celoj priči dalo još lepšu sliku. Veče pred sam lov, lovkinje i lovci su bili ugošćeni na prijemu kod domaćina gde je vee svojim prisustvom uveličao predsednik Lovačkog saveza Republike Srpske Savo Minić koji je u obraćanju obećao da će se savez u buduće angažovati, preuzeti organizaciju ove manifestacije i pomoći da ista opstane.

Стрелци Миљан Максимовић(у средини) и Борко Спасојевић (десно)Стрелац Назиф Гиговић(десно) са хајкачем и познатим ловцем из Котор Вароши Шахдом ФифићемPredsednici lovačkih udruženja Nedeljko Glamočak i Pane Gavrić su se pokazali kao izvrsni organizatori a to se odrazilo u dva dana … sa svojim ljudima prvi dan su uspešno locirali devet vukova na terenu Kruševo brdo u kome su srećne i mirne ruke bili Miljan Maksimović, Borko Spasojević i Nazif Gigović  … lovci iz okoline koji su stekli po prelep teofej vuka !
image-0-02-05-7610268c6a2fd1b901f3537bedd7effede89dc21335d9acb45df2ac5c91a8ef8-V
Drugog dana lovačku sreću imao je Đurica Župljanin koji je uspeo da dodje do kapitalnog trofeja mužijaka i time po četvrti put privede kraju jedno prelepo druženje i iskustvo.Kasnije se nastavilo prepričavanje događaja uz fotografisanje,dobru čašicu i lovačke đakonije !
Milan Radovanović

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here