Kosovska Mitrovica: Šormaz nikada nije lovio na KiM

1986

ilija_elezovicProveravujući navode medija a koji su preneli izjavu Dragana Šormaza, predsednika Lovačkog saveza Srbije, da je na Kosovu lovio tetreba pozvali smo Iliju Elezovića, predsednika Lovačkog saveza Kosova i Metohije i upitali za istinost ovih navoda.

U telefonskom razgovoru predsednik Ilija Elezović nam je rekao:

– Odgovorno tvrdim da predsednik Lovakog saveza Srbije Dragan Šormaz nikada nije lovio u našim lovištima a posebno ne da je učestvovao u bilo kakvom lovu na tetreba. Pa ni u lovu na jarebice. To je zaštićena vrsta i takav lov bi bio i nemoguć. Predsednik Šormaz je u toku svog mandata bio samo jednom na Kosovu i to u Leposaviću kada je prošle godine održana sednica Upravnog odbora Lovačkog saveza Srbije. Ukupno je proveo dvaipo sata u našoj sredini, i to je sve, rekao je za Lorist Ilija Elezović.

Zaključujući  razgovor za Lorist Elezović nam je rekao da su ovakve izjave štetne po Lovački savez Kosova i Metohije ali i za ukupno lovstvo i lovačku organizaciju u Srbiji.

J.T.

 

2 KOMENTARA

  1. Ene , ene ……….. jel Ilija izjavio il ja dobro ne procitah
    E ovako , zbog istinitog informisanja lovacke javnosti , Sormaz je bio najmanje dva puta na teritorji KiM , 2014 , i 2015 .A Jeremija ,priupitaj Iliju dal mu je poznata afera sa lovackim diplomama koje je izdavalo udruyenje iz Gracanice , pa kada je ovde utvrdjeno da su ne regularne onda je on licno zvao po drustvima i udruzenjima da tvrdi kako je to sve regularno , neego zbog situacije kakva jeste dole , bla , bla , bla ……… da ti dalje ne pricam , a igrom slucaja imam , odnosno posedujem dva primerka takvih diploma , nego nesme niko da ih objavi , svi nesto kao postuju Iliju …..Pozdrav Jeremija

  2. Naš dobri Ilija, naša bruko, prestani da se brukaš, nemoj biti svakom podguzna muva, čovek je sam rekao istinu da je lovio tetreba na Kosovu, a ti trčiš pred rudu.Sramota je ovo što radite lovcima Srbije, da imate obraza svi bi podneli ostavke i prestali da brukate nas a i vaše porodice

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here