IWA Nirnberg 2016, SWAROVSKI OPTIK PREDSTAVIO NOVO REMEK DELO, Z8i

2228

Swarovski z8iSWAROVSKI OPTIK je na sajmu IWA u Nirnbergu  ove godine predstavio novo remek-delo Z8i  koji se izdvaja sa 8Ks, koji je integrisan u zapanjujuće tanaku 30 mm (1.2 in) centralnu cev, tubus, , tako da se može prilagoditi svakom vatrenom oružju. FLEKSCHANGE – pri prebacivanju Reticle 4A-AKO – omogućava Z8i  da se prilagodi za najširi spektar lovačkih scenarija.. Z8i će biti dostupan u specijalizovanim radnjama u četiri različita modela od juna / jula 2016. godine, zajedno sa personalizovanim balističkim prstenom (PBR) za BTF koji se nudi kao dodatak.

Z 8i biće ponuđen  u četiri  modela za različite lovačke prioritete:

Z8i 1-8k24 (dostupan sa opcionim 4A-ako FLEKSCHANGE končanice) je snažan, obim odgovara  za lov  gde se situacije brzo menjaju..  Impresionira sa svojim izuzetnim vidnim poljem, što je važno za održavanje pregleda u brzom menjaju situacija i donošenje prave odluke.

Z8i 1.7-13.3k42 n (dostupan sa opcionim 4A-IF FLEKSCHANGE končanice), svestran, obim odgovara lovu u pokretu i pogonu, kombinuje izuzezetno vidno polje sa laganim dizajnom, pa  je takođe idealan za  lov u planinama.

Za višenamenske puške prostor za lov čekanjem, pogonom ili piršom, Z8i 2-16k50 P, kombinuje veliko vidno polje koje omogućava izvanredno uošavanje divljači i detalja na velikim dometima.

Zahvaljujući odličnoj optici, high-sjaj Z8i 2.3-18k56 n daje oštre slike čak iu uslovima slabog osvetljenja i u sumrak. Visoko uvećanje i detalja sa preciznom tačnošću olakšava precizno gađanje na velikim razdaljinama.

Istrajnost, stručnost i vizija, Svarovski Optik je uspela da integriše pravilnu 8Ks u tankom i elegantnom 30-mm (1.2 in) tubusu, stvarajući impresivnu kombinaciju snage i lepote.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here