Swarovski: EL RANGE 32 REVOLUCIONARNA SVETLOST

576
SWAROVSKI OPTIK proširuje svoju seriju EL Range novom kompaktnom i laganom verzijom

S EL rasponom s pomoćnikom za praćenje (TA), SWAROVSKI OPTIK redefinisao je dvogled za zahtevne lovce. Dve godine nakon lansiranja, s modelom EL Range 32, tirolska porodi;na firma predstavlja lakšu i kompaktniju verziju ovog vrhunskog uređaja.
EL Range 32 dostupan je u dva modela s povećanjem od 8x ili 10x. Isporuke odabranim trgovcima počeće od 2. oktobra 2023.SWAROVSKI OPTIK još jednom potvrđuje svoju poziciju trendsetera i tehnološkog lidera u visokopreciznoj optici za lov. “Određene vrste lova, poput lova u prirodi ili planine, privlače sve veći broj sledbenika. Uređaji ne samo da moraju zadovoljiti najviše zahteve u pogledu optičkih performansi, oni takođe moraju biti kompaktni i lagani. U dugim lovovima svaka se unca računa. EL Range 32 ispunjava sve ove zahteve,” objašnjava Stefan Schwarz, direktor SWAROVSKI OPTIK. Firma je posebno ponosna na mali EL asortiman, s obzirom na posebne izazove uključene u optički bilans, konstrukciju i proizvodnju visokokvalitetnih kompaktnih uređaja.
Lagana i kompaktna inteligencija
Model od 32 mm kombinuje sve poznate odlike EL Range, kao što su merenje dometa/ugla i Tracking Assistant, u kompletnom optičkom i elektroničkom paketu težine samo 680 grama (24 unce) (10x povećanje) ili 685 grama (24,2 unce) ( 8x povećanje). Raspon merenja udaljenosti je od 9 do 1500 metara (10 do 1640 jardi). Glavna vanjska razlika je jednostruki most dvogleda, dizajniran da omogući poboljšanu ergonomiju za veće ruke.
Pametan suputnik
EL Range 32 može se konfigurisati prema individualnim željama pomoću aplikacije EL Range Configurator i prilagoditi balističkim podacima lovca. Preciznost hica je potpomognuta uključivanjem atmosferskih podataka kao što su vaydu[ni pritisak i temperatura, kao i prikazivanjem prilagođene udaljenosti pucanja i potrebnih klikova na balističkoj kupoli SWAROVSKI OPTIK nišana. Korisnici takođe mogu odlučiti žele li više dodeliti desnu ili levu tipku za funkciju merenja. Drugi gumb tada postaje gumb za način rada.
Izuzetni detalji
Koncept uravnotežene optike pruža slike visokog kontrasta s prirodnim bojama i oštrim konturama poput žileta. FRR naslon za čelo dodatno je poboljšan i dostupan je kao dodatna oprema. Pruža stabilnu potporu u tri tačke kako bi se osigurala maksimalna stabilnost i udobnost tokom daljeg posmatranja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here