BiH-RS: PODRŠKA MINIĆU ZA JOŠ JEDAN MANDAT PREDSEDNIKA LSRS

899

U Lovačkom savezu Republike Srpske u toku su izborne aktivnosti. Lovne regije daju punu podršku sadašnjem predsedniku saveza Savi Miniću da se kandiduje za još jedan četvorogodišnji mandat.

 

Osnovni argument svih na sastancima lovnih regija jednoglasno dali podršku Miniću da nastavi započeti posao su rezultati rada Saveza sa posebnim naglaskom na ostvarene investicije u sektoru razvoja lovstva i postignutu sinergiju sa resornim Ministarstvom.
Takođe, lovci posebno cene unapređenje organizacije polaganja lovačkih ispita i ispita za ocenjivače trofeja. Istovremeno je istaknuta i aktivnost Savaza na formiranju interventnog tima za zbrinjavanje krupnih zveri u Repblici Srpskoj.

Lovstvo kao izuzetno važna privredna grana dobilo je značajan zamajac u proteklom periodu, ponajviše zahvaljujući ulaganjima Vlade Republike Srpske koja je putem Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, lovačkim udruženjima širom Srpske doznačila sredstva od gotovo milion maraka.

Naravno, najveće zasluge za to idu na Minićev račun, što su lovci prepoznali i spremni su da mu još jednom ukažu poverenje.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here