Odmah po raspisivanju izbora: Željko Sušec iz Pančeva istakao kandidaturu za predsednika LSV

1881

Prema pisanju portala ePančevo Željko Sušec iz Pančeva najozbijniji je kandidat za predsednika Lovačkog saveza Vojvodine, nezvanično saznaje regionalni informativni portal ePančevo.

Sušec je dugogodišnji lovački aktivista, zaslužan za brojne inovacije i podizanje stepena zaštite te očuvanja životne sredine u Južnom Banatu.

Jedan je od zaslužnih što je na Vršačkim planinama, u rezervatu “Lovačko imanje”, zanovljena vrsta Karpatski jelen.

Zastupnik je Šumskog gazdinstva “Banat”, koje posluje u sastavu Javnog preduzeća “Vojvodina Šume”. Takođe, bio je narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, kao i odbornik Skupštine Grada Pančeva. Rođen je 1977. godine u Pančevu.

Izvor: https://epancevo.rs/

1 KOMENTAR

  1. Biće ovo lepa izborna trka! Kandidati su veoma interesantni, sposobni, iskusni, ozbiljni… Jednom rečju teško će biti odlučiti se za pravog.
    Ovaj put će izbori biti pošteni, neće biti viška glasačkih listića u kutiji u odnosu na broj glasača. Glasaće se putem blok čejna, a svako udruženje koje uplati članarinu dobija po jedan LOVKOIN, novu lovačku kriptovalutu.
    Procene naših eminentnih lovnih stručnjaka su da će vrednost LOVKOINA u kratkom vremenu početi vrtoglavo da raste, pa će ta sredstva biti uložena u unapređenje lovišta.
    Nakon skoka vrednosti LOVKOINA Lovački savez Srbije će ponovo dozvoliti delegatima LSV da uđu u prostoriju gde se bude održavala sednica Skupštine LSS, pod uslovom da budu tihi i ne remete ostale pa će svi ponovo biti srećni i zadovoljni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here