Aranđelovac: POČELE IZBORNE AKTIVNOSTI U LOVAČKOM UDRUŽENJU „BUKULJA“

1242

U Lovačkom udruženju „Bukulja“  Aranđelovac počele su izborne aktivnosti kada će skupština birati novog predsednika i upravu. Bila je to prilika da porazgovaramo sa predsednikom lovačkog udruženja Milovanom-Mićom Gavrilovićem.

– Izborni proces je počeo i trajaće dva meseca, prvi je rezervisan za izbor delegata po sekcijama a drugi za predlaganje kandidata za predsednika i upravu. Što se mene tiče, ukoliko me moja sekcija, Treća gradska, predloži za delegata  prihvatiću se ponovne kandidature, započeo je priču za LN Milovan Gavrilović, predsednik lovačkog udruženja.

Naravno, pitali smo predsednika da li je zadovoljan učinjenim u prethodnom mandatu i kako dalje ukoliko ponovo dobije poverenja da vodi aranđelovačko lovstvo.

  • Sigurno je jedno, uvek može i bolje i više ali mogu ipak izraziti zadovoljstvo šta smo uradili u ovom mandatu. Mislim da smo zajedno sa stručnom službom uspeli da popravimo fondove divljači i da ih uvećamo. Lovci su zadovoljni, koliko vidim, sa načinom sprovođenja lova. Jedno je sigurno, stanje u svim segmentima je mnogo bolje nego ono koje sam zatekao na početku mandata. Posebnu zahvalnost svako dugujem članovima Upravnog odbora Lovačkog udruženja sa kojima sam predivno sarađivao i celo vreme smo delovali kao jedan uzoran kolektiv. Svaka naša odluka bila je u interesu pre svega lovaca i našeg udruženja, zaključio je predsednik Milovan-Mića Gavrilović priču za Lovačke novosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here