VALJEVCI UZVRATILI GOSTOPRIMSTVO POBRATIMIMA IZ ZRENJANINA

1777

dsc_2025Proteklog vikenda, tačnije u subotu 17. decembra 2016. valjevski lovci su ugostili svoje pobratime iz lovačkog društva „Fazan“ iz Zrenjanina. Domaćini iz lovačkog udruženja „Braća Nedići“ iz Valjeva ni ovoga puta ništa nisu prepustili slučaju, te su za braću iz ravnog Banata pripremili i više nego srdačnu dobrodošlicu i odlične lovne terene.

dsc_2106Goste je ispred L.U. „Braća Nedići“ dočekao i pozdravio predsednik udruženja Vladimir Pavlović. Na bogatim terenima pored Kolubare, uz odličnu organizaciju i pratnju domaćih lovaca i vrsnih lovačkih pasa, pobratimi su zajedno lovili fazanskog petla i patke. Vremenske prilike su išle na ruku lovaca, te je lov bio izuzetno uspešan a ulov bogat.

dsc_2158Druženje koje je svetao primer lovačkog bratstva i koje je „zagazilo“ u četvrtu deceniju, nastavljeno je u predivnom ambijentu lovačkog doma u Valjevu. Uz bogatu trpezu prepunu autentičnih specijaliteta i bogat muzički program, druženje je potrajalo do kasno u noć i sigurno će se dugo pamtiti i prepričavati.

Igor Nadj

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here