У Тополи, „КАРАЂОРЂЕ“ ДОДЕЛИО ПЕТ ЗЛАТНИХ ПЛАКЕТА

1224

Predsednik i upravnik lovista Да се свака успешна ловна година завршава и ловачким дружењем потврђено је у Ловачком удружењу „Карађорђе“, у Тополи, које је после успешне ловне сезоне и испуњења плана одстрела као и изградње савремених ловно-узгојних објеката, приредило за све ловце и госте богату ловачку забаву.

Како већ то бива, у оваквим приликама, Владимир Радојковић, председник овог веома активног и по резултатима препознатљивог Ловачког удружења, уручио је и пет златних плакета, и то за унапређење ловства – Ловачком савезу Србије и  Ловачком савезу Централне Србије.

Од појединаца ово ловачко знамење понели су: Владица Старчевић, из Врчина, за пословно техничку сарадњу, Славко Шевић, из Блазнаве, за развој ловног стрељаштва и Драгиша Ђорђевић, за заслуге на унапређењу ловства и двадесет година рада на месту управника ловишта.

Ловачко удружење „Карађорђе“, са својим ловиштем „Каменица“, изграђеним савременим ловно-техничким објектима и богатством разноврсне дивљачи, најбољи је пример доброг газдовања и домаћинског рада.

С. М.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here