Studenti veterine iz Novog Sada posetili Međunarodnu izložbu pasa u Beogradu

1199

58Studenti druge godine veterine iz Novog Sada posetili 58 CACIB Beograd – Međunarodnu izložbu pasa svih rasa koju organizuje Kinološki savez Republike Srbije.

Studenti sa Poljoprivrednog fakulteta, sa Departmana za veterinarsku medicinu koji u drugoj godini studija slušaju izborni predmet „KInologija“ 06. marta 2016. godine posetili su našu najveću kinološku manifestaciju koju organizuje KS Srbije. Tom prilikom imali su mogućnost da na jednom mestu (u hali 4 Beogradskog sajma) vide sve rase pasa sa kojima će imati prilike da se sreću u svom budućem poslu. Od 44 studenta koji su posetili izložbu sa veterine je bilo 40-toro sa druge godine, troje sa starijih godina koji u svom programu nisu imali predmet „Kinologija“ i jedna studentica (MIlana) sa biologije PMF. Kuriozitet jeste, ali je interesantno da svi polaznici ovog kursa imaju svog kućnog ljubimca, te otud i ljubav za upoznavanjem kinologije sa mnogo šireg aspekta.

Poljoprivredni fakultet je obezbedio prevoz, generalni sekretar KS Srbije dr Mahmud Al Dagistani ulaznice, a sa njima je bio i predmetni nastavnik prof. dr Zoran Ristić i asistent dr Milosava Matejević.

Zbog velikog interesovanja da što više vide, studenti su ostali do kraja ove veoma dobro organizovane izložbe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here