PREDSTAVLJEN STEED 5 HUNTER

1974

Steed 5 HunterNajpopularniji pikap u Kini, Steed 5 kompanije Great Wall predstavljen je na 48. Međunarodnom Sajmu lova, ribolova i sporta u Novom Sadu – LORIST. Ovom prilikom posebno se istakao model Steed 5 Hunter, namenjen ljubiteljima avanture koji uživaju u prirodi i kojima je potrebno vozilo prilagodljivo različitim terenima i vremenskim uslovima. Po sniženoj ceni, u sklopu jesenje akcije, dostupan je off-road paket opreme koji podrazumeva set oslanjanja za otežane uslove terenske vožnje, dodatno povećanu nosivost za 350 kg i kamuflažnu foliju ili roll bar.

“U pitanju je model koji je svojim jedinstvenim izgledom izazvao veliku pažnju na domaćem tržištu, uz potvrde kvaliteta i izdržljivosti koje dolaze od ljubitelja vožnje po zahtevnim terenima. Steed 5 Hunter je još jedan dokaz da Great Wall postavlja trendove za automobile iz kategorije pikap”, naveo je Radovan Berić, direktor GWS Auto Group, ekskluzivnog distributera Great Wall vozila.

Dilerska mreža Great Wall vozila rasprostranjena je širom Srbije i obuhvata Beograd, Novi Sad, Niš, Kraljevo i Jagodinu. GWS Auto Group je na Sajmu lova, ribolova i sporta izlagala posredstvom svog dilera u Novom Sadu, preduzeća Tago Car d.o.o.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here