Петровац на Млави-Каменово: „Лов на бакарну лисицу“ 4. фебруара

1316

Bakarna lisica, Petrovac na Mlavi_oОве године одржаће се 24. по реду ловно-туристичка републичка манифестација    „Лов на бакарну лисицу“  4.02.2017. у селу Каменову  у организацији Ловачког удружења  „Трест“ Петровац на Млави. Лови се хајком на катастарској општини Каменова.

Котизација за учешће по ловцу је 700 дин а плаћа се на јутарњем доручку. Организатор је обезбедио богати ручак, лутрију, музику и др. Скуп ловаца је у 7. часова испред Дома културе у Каменову. Истог дана ће се гађати Куп глинених голубова „Владимир Лале Перовић“ на стрелишту у Калишту у организацији Бојана Грофа и листа Зов, који је дародавац пехара за куп, а секција Каменова и др за учеснике у лову предвидели су пехаре и богате награде.

Домаћини очекују као и увек добар улов, ловачко дружење. Наградиће успешне стрелце и ловце у лову и у гађању купа. Планира се долазак око 300 учесника и гостију из Србије и окружења. Као и увек долазак су најавили и побратими из ЛУ „Срндаћ“ Омарска – Република Српска, ЛД „Фазан“ Ковиљ, „Војник“ Београд и из других већих места Србије.

За победнике обезбеђене су и друге вредне награде.

Резервација и потврда учешћа је на тел: Председник секције ловаца Каменова Петар Караџић: 064/2517617 груповођа Стеван Животић: 063/7400799 и груповођа Бојан Милосављевић 062/8946770

Лорист пресс

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here