Pančevo: PLAKETA ZA LOVAČKE ZASLUGE PANČEVAČKIM LOVCIMA

1450

Na Skupštini  Lovačkog udruženja “Pančevo” iz Pančeva održanoj 1.4.2018 godine predsednik Lovačkog saveza Srbije Dragan Šormaz  uručio je Plaketu za lovačke zasluge kao najveće priznanje nacionalne lovačke organizacije.

Godina koja je za nama obeležio je razvojni potencijal našeg udruženja, samo održivi projekti koje sprovodimo i razvijamo. Godina koja je pred nama doneće nove izazove pred udruženje. Unapredjenje i proširenje kapaciteta fazanerije, razvoj lovnog turizma, Kup Pančeva,očuvanje i unapredjenje staništa su samo neki segmeni čime smo se bavili i kojima će mo se zasigurno baviti, razvijati u 2018/2019, rekao je na redovnom delu Skupštine predsednik udruženja Milan Dozet.

On se zahvalio svim lovcima Pančeva jer svi ovi poduhvati su uradjeni, sprovedeni uz pomoć lovaca i pomoći institucija skojima su partneri.

Škupštini je prisustvovao i predsednik Lovačkog saveza Srbije Dragan Šormaz  gde se obratio i izložio u kom  smeru ide Lovstvo u Srbiji. On je uručio Plaketu za zasluge u lovstvu udruženju, što dokazuje da su pančevački lovci  na pravom putu, da svo ulaganje i projekte koje sprovode su vidljivi, a uspesi udruženja dobili su i realnu potvrdu ovim činom.

Igor Stojadinović

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here