Olovo: VELIKO GOSTOPRIMSTVO I LOV ZA LOVCE IZ INĐIJE

1559

Lovačko udruženje ,, Fazan„ iz Indjije je dobilo poziv od pobratima iz L.D. ,,TETRIJEB„ Olova  za gostinski lov na divlje svinje koji ce se održati dana 28. januara 2018. godine. I taj poziv bio je dovoljan da se grupa indjijskih lovaca uputi put Olova. Kod pobratima u Olovo stigli su 27. januara gdesu ih  u prostorijama 

 

L.D.“Tetrijeb“Olovo dočekali  predsednik Izet Smajić, predsednik stručne službe Enez Kopić, sekretar društva Aziz Kamenjašević i predsednik skupštine društva Isak Gurda. Ugodan i prijatan smeštaj su dobili  u selu Gurdići gde je domaćin bio Isak  i Admir Gurda.

Lov je izveden na sledećim lovnim terenima : Jelik, Zeleni Vir, Pridvorica, Stupni Do, Krušćanje, Perizov Gaj i Ponor.

U lovu je učestvovalo ukupno 97 lovaca. Lovila se divlja svinja i predatori. Tog dana je odstreljeno šest divljih svinja a članovi lovackog udruzenja ,,Fazan„ iz Indjije su bili u prilici da vide divljac i uživaju u netaknutoj prirodi  ovih lepih terena ali je samo sreću iz Indjije toga dana imao  presednik udruženja iz Indjije   koji je odstrelio nazime.

Lov je organizovan u čast  pobratima lovačkog udruženja ,,Fazan„ iz Inđije a pored pobratima iz Indjije bilo je gostiju iz  ostalih mesta u BiH, lijaš, Sarajevo,Tuzla, Srebrenik, Živimice, Gradačac i Trnovo.

Lorist press

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here