NOVO Kahles: NEW HELIA TI+

342

РАДИКАЛНО ЛАКО ОТКРИВАЊЕ са сензорима високе резолуције најновије генерације

Да бисте остали на врхунцу технологије лова, потребно је да се стално прилагођавате и развијате и стратегије лова и опрему.

Нови модели ХЕЛИА ТИ 18+/35+ опремљени су најновијом генерацијом ВГА сензора високе резолуције од 12 μм и нуде 3к више пиксела* и 40% већу осетљивост (НЕТД <20 мК)* у поређењу са стандардним КВГА сензорима

Ова нова технологија омогућава, с једне стране, слику високог контраста са ненадмашним препознавањем детаља и, с друге, изузетно велико видно поље.

Два софистицирана термовизијска уређаја најновије генерације која ће вам помоћи да се концентришете апсолутне основе. За корисника, ово значи да дугме није превише и да није на погрешном месту.

ХЕЛИА ТИ 18+ са изузетно широким видним пољем од 44 м/100 м

Мало оптичко увећање од 1,0 и најсавременија технологија омогућавају изузетно широко видно поље високог контраста од 44 м/100 м за брзо откривање извора топлоте. Идеално за брзо скенирање великих површина и формирање свеобухватног прегледа.

ХЕЛИА ТИ 35+ са ултра високом резолуцијом детаља

Ултра-висока слика и резолуција детаља заједно са 2к оптичким увећањем су идеални за поуздану идентификацију игре и релевантних детаља. Са само два ергономски постављена дугмета на врху, уређаји нуде идеалан интуитиван рад. Веома јасан мени са само пет подставака може се користити за индивидуално подешавање поставки, као што су контраст, осветљеност, аутоматско осветљење и калибрација оштрине слике. Брза подешавања релевантнo за лов, као што су режими боја (Вхите Хот, Блацк Хот, Ред Онли) и дигитални зум (1к, 2к, 4к, 8к) могу се изабрати директно помоћу два дугмета уместо отварања додатног менија.

Специјални дизајн кућишта је развијен да омогући лак, ергономски рад и посматрање без напора. Поред тога, облик кућишта интуитивно подржава правилно руковање уређајем и спречава котрљање када се постави на површину. Оклоп се лако држи, а контроле као што су дугмад и точкови су савршено постављени. Кућиште је отпорно на падове и водоотпорно и може се користити чак и на екстремним температурама од -20 до +50 степени Целзијуса.

Оба уређаја имају ОЛЕД екране високе резолуције 1024 к 768 пиксела за оштар преглед слика високог контраста са сензора и интегрисане пуњиве литијум-јонске батерије.

Знамо да су брзе реакције често неопходне приликом лова. ХЕЛИА ТИ+ уређаји су стога спреман за употребу за само неколико секунди.

Интелигентни екран користи сензор нагиба и покрета да се аутоматски укључује и искључује, познат као „Аутоматицлигхт“, који избегава било какав ометајући излаз светлости са екрана и омогућава тренутно поновно активирање без притискања дугмета. Ова функција такође доприноси ефикасном управљању енергијом за уређаје, омогућавајући дуг век трајања батерије чак и на -20 степени Целзијуса.

Све коришћене компоненте као и испоручени прибор су радикално оптимизовани за лов и направљени да трају. Трогодишња гаранција и уобичајени високи стандарди услуге КАХЛЕС-а осигуравају брзу и компетентну помоћ ако је потребна.

 ИСТАКНИ ПРОИЗВОД

► Изузетно једноставан и интуитиван – са само 2 контролна дугмета

► Слика високог контраста са ненадмашним препознавањем детаља

► Изузетно велико видно поље до 44 м/100 м

► Интелигентни екран за аутоматско укључивање/искључивање са сензором нагиба и покрета (Аутоматицлигхт)

► Спреман за употребу за само неколико секунди

► Отпоран на пад, водоотпоран и спреман за употребу на екстремним температурама

► Дуг век трајања батерије – чак и на -20 степени Целзијуса

► Ергономски дизајн отпоран на котрљање и савршено постављене команде

Нови ХЕЛИА ТИ+ термовизијски уређаји допуњују постојећи портфолио производа ХЕЛИА ТИ и биће доступни од марта у специјализованим продавницама по цени од око 2.950 евра.

NOVA HELIA TI+

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here