Novi Beograd: OTVOREN MALOPRODAJNI OBJEKAT FIRME ’’CAPRIOLO’’

3164

Capriolo Novi BeogradPrigodnom svečanošću i u prisustvu velikog broja gostiju, renomirana firma ’’Capriolo’’ nedavno je otvorila ekskluzivni maloprodajni objekat lovačke opreme u Novom Beogradu na adresi Bulevar Crvene armije br. 11V (pored Delta city). Jedinstvenost i ekskluzivitet ove prodavnice ogleda se u ’’Shop in Shop’’ sistemu organizovanja prodajnog prostora najvećih svetskih brendova iz oblasti lovačkog oružja, municije i lovačke opreme.

Kada je u pitanju lovačko oružje, najznačajniji brendovi su Blaser, Sauer, Mauser, Beretta, Krighoff, Yildiz, Fair, Zastava i Diana, a što se tiče municije zastupljeni su RWS, Geco, Hornady, Blaser, PPU , RC i Capriolo. Takođe, u ’’Capriolu’’ postoji i bogata ponuda garderobe, obuće i prateće opreme iz lovačkog programa poznatih brendova kao što su  FjällRäven, Blaser, Beretta, Percussion i Miltec.

Od obuće prisutan je Aigle, Hanwag, Blaser i Tigar program. Prateća oprema je prisutna sa Olight lovačkim lampama, Canicom ogrlicama za dresuru pasa i bogatom ponudom sredstva za održavanje oružja Balistol.

Kada su u pitanju optički nišani i dvogledi, u prodavnici se mogu naći tri renomirana proizvođača: Zeiss, Meopta i Swarovski optik. Pored svega navedenog u prodavnici je zastupljeno i niz drugih brendova sa pratećom opremom koja je vrlo značajna u inventaru svakog lovca.

      – S obzirom da je “Capriolo“ jedan od najvećih uvoznika i distributera ove vrste proizvoda u Srbiji, ovom prodavnicom smo želeli da približimo naše proizvode kupcima, da im omogućimo jedinstven način prezentacije lovačke opreme i pružimo kvalitetnu uslugu. Naša želja je da kupci dobiju kvalitetne informacije o novostima iz sveta lova, da se osećaju prijatno i da im naša prodavnica bude utočište od svakodnevnih problema, svojevrsna oaza mira – istakao je Dejan Olah, generalni direktor.

Od specijalnih gostiju otvaranje su uveličali svojim prisustvom :

  • Günter Appelt – Blaser
  • Austrijski Ataše Christian Brawenz
  • Dragan Gacić -prof.lovstva na šumarskom fakultetu Beograd
  • Dusan Ilic – NAOS
  • Zorica Subotić – NAOS
  • Ćeranić Aleksandar – Lovački savez Srbije
  • Bajić Boris – Lovački savez Srbije

Kao i brojni drugi gosti, prijatelji i partneri preduzeća Capriolo doo.
Lorist press

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here