Nezvanično: Šormaz nije govorio istinu u Rači

1972

Logo LSSKako Lorist saznaje a prema informacijama do kojih smo nezvanično došli Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović nije dao nikakvo naređenje Upravi za šume da se radi novi Zakon o divljači i lovstvu pa prema tome eskluzivna informacija koju je predsednik Lovačkog saveza Srbije Dragan Šormaz preneo lovcima u Rači nije tačna.

Prema informacijama do kojih smo došli tačno je da Uprava za šume ovog ministarstva ima formiranu komisiju za izradu izmena i dopuna pomenutog zakona i da ta komisija i dalje radi. Od nivoa izmena i dopuna koje komisija predloži zavisi da li će zakon ići u skupštinu kao novi zakon ili samo kao izmene i dopune.

Prema istom izvoru nije tačna ni informacija da će se bilo kakve promene Zakona o divljači i lovstvu naći u skupštinskoj proceduri u aprilu jer je to kratak rok za donošenje ovako ozbiljnih zakonskih rešenja.

J.T.

 

1 KOMENTAR

  1. Изношење дезинформација није страно Шормзу, а овом је сигурно желео да задиви ловце и њихове госте присутне на свечаности у Рачи, како је добро информисан. Ево још једног бисера ловца тетреба на Косову и Метохији, он чак ЗНА и оно што министар наређује и пре оних којима је наређено.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here