Meljak: PRELEPO LOVAČKO DRUŽENJE U BARAJEVU

1641

barajevoSala „Stil“ restorana „Kod Momčila“ u Meljaku  bila je premala da primi sve goste i lovce Lovačkog udruženje „Mića Popović“ Barajevo na centralnoj lovačkoj večeri koju ovo udruženje pravi osmi put po redu. Kako nam reče Radosav Petrović, predsednik lovačke sekcije u Meljaku ovakvih manifestacija bilo je i ranije ali sa prekidima. Tek od pre osam godina ova manifestacija postaje tradicionalna i održava se svake godine.

Predsednik Lovačkog udruženja „Mića Popović“ Barajevo, Slobodan Nikolić rekao nam je da je ovogodišnja centralna večera okupila najveći broj do sada lovaca jer je po njegovim rečima skupu prisustvovalo skoro 500  gostiju uz činjenicu da sala nije mogla da primi još stotinjak ljudi koji su ostali bez karte.

Osim lovaca Barajeva centralnoj lovačkoj večeri prisustvovali su predstavnici  pobratimskog Lovačkog udruženja „Jablanica“ Lebane kao i predstavnici okolnih lovačkih udruženja Ripnja, Lazarevca, Sremčice, Obrenovca, Beograda i tako redom. Bila je ovo prilika i za sponzore ovog lovačkog udruženja da se druže sa lovcima Barajeva. Među gostima primetili smo i viđene profesore lovstva sa Šumarskih fakulteta u Skoplju i Sofiji.

Kuriozitet ove centralne lovačke večere je veliko prisustvo dama jer su lovci uglavnom pristigli u pratnji svojih supruga ili devojaka onih koji još nisu stali na „ludi kamen“.

U izuzetno svečanoj i veseloj atmosferi zabava je potrajala do duboko u noć.

J.T.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here