9. kup lovačkog udruženja „Zapadna Bačka“ Sombor u lovnom streljaštvu, Dupla kruna stanišićancima

2175
9 kup lu 2016Proteklog vikenda, u nedelju, 08.05.2016.godine, u Svetozaru Miletiću, u organzciji lovačkog udruženja „Zapadna Bačka“ iz Sombora, domaćina lovačkog društva „Fazan“ Svetozar Miletić, održan je tradicionalni lovački kup, deveti po redu, u lovnom streljaštvu – disciplina trap.
Nakon regularne serije od 15 letećih meta i raspucavanja za treće mesto, prvo mesto je osvojio Radomir Gnjatović, drugo Nikola Dragić ( oba iz „Fazan“ Stanišić ) a treće Milan Šijan ml. „Lika“ Kolut.
U ekipnom plasmanu se raspucavalo za prvo mesto, koje su osvojili „Fazan“ Stanišić ( R.Gnjatović, Đ.Gnjatović,V.Šnajderbek i S.Kužet ), drugi su „Fazan“ Čonoplja ( J.Segedi, D.Beretić, P.Varga i I.Bakić ) a treći „Lika“ Kolut (M.Šijan mlađi, M.Šijan stariji, E.Uglješa i S.Bogdan ).
Na kupu su uzeli učešće i naši dragi prijatelji koji su pucali za nezvaničan plasman i to samo u pojedinačnom nadmetanju, gde je bez promašaja, prvo mesto osvojio Vladimir Lukić „Jastreb“ Srpski Miletić.
Ovim putem lovačko udruženjer zahvaljuje svima koji su uzeli učešće na kupu bilo kao gledaoci, gosti ili takmičari i svojim prisustvom doprineli širenju, popularizaciji lovnog streljaštva na ovim prostorima.
Dobar pogled !
Tomislav Lemić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here