„Zlatna lisica – zelenika“

1289
-LOVCI-720x440Lovačko udruženje „Juhor“ iz Varvarina u saradnji sa Lovačkom jedinicom Bačine, organizovalo je manifestaciju “ Zlatna lisica – zelenika“.

Prema rečima predsednika Lovačkog udruženja „Juhor“ iz Varvarina, Miroslava Petrovića, lovci su u ranim prepodnevnim satima, spremno dočekali početak lova, a nešto posle podneva uspešno ga priveli kraju.

Manifestacija je okupila preko 300 lovaca iz cele Srbije a s obzirom da je ulov je bio veoma uspešan, kako je istakao  predsednik Lovne jedinice Bačina, Dalibor Pavlović, u planu je da se ovo druženje organizuje i naredne godine i postane tradicionalno.

Najuspešnjim lovcima dodeljene su diplome i pehari, a kao najistaknutiji među njima bio je Dalibor Živanović iz Bošnjana.

U drugom delu Manifestacije organizovana je revija pasa učesnika.  Po izboru komisije, vlasnik najlepšeg i najuspešnijeg psa bio je  Stefan Milosavljević.

Nakon podele diploma i pehara za sve učednike priređen je svečani ručak i organizovana lovačka lutrija. Lovačko Udruženje „Juhor“ iz Varvarina postoji  117 godina i broji preko 600 članova, a oko 50 ih je u Lovnoj jedinici „Bač@

„Dobar pogled i mirna ruka“

                                                                             Dragoljub Đokić – Gagi

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here