Vićenca: HIT SHOW 2018 OD 10. DO 12. FEBRUARA

1276

Međunarodna izložba  lova, lovnog streljaštva, individualne zaštite i pasa, u  održaće se od 10. (subota) do ponedeljka 12. februara 2018. u Vicenzi u Expo centru.  Hit show program brzo postaje najvažnija tačka susreta za zajednicu entuzijasta kao poslovni platforma za civilnu upotrebu i sektora sportskog oružja, a jedan je od najvažnijih strateških događaja u pogledu internacionalizacije.  Za 2018 izdanje u Hit show programu će se ponovo predstavljati formati koji ima za cilj pre svega u javnosti  entuzijasta, zahvaljujući učešću najvećih italijanskih i stranih brendova, a takođe predviđa značajno povećanje u italijanskom poslovnom svetu i sa aspekta proširenja  međunarodnog sliva koji će uključivati stručni ljudi iz Alpe-Adria i istočne Evrope.

Da budemo precizni, HIT Izložba će se održati u saradnji sa ANPAM (Nacionalno udruženje proizvođača oružja i municije), uz podršku CONARMI (italijanski pištoljske kompanijei  Konzorcijumi) i ASSOARMIERI (Udruženje evropskog civilnog Arms Trade). Četiri robne zajednice će biti na raspolaganju za više  od 40.000 očekivanih posetilaca: lov, lovno streljaštvo, individualno zaštita i Dog Shov.

LOV će biti deo gde će svi ljubitelji ovog vekovne umetnosti moći da unaprede svoje znanje o tehnikama i naučiti ispravne načine da koriste oružje i municiju,  i na taj način budu toku sa novim proizvodima.

Više informacija možete naći na: www.hit-show.com/it

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here