Велико Градиште: НАЈАВЉУЈЕМО, XVII „ЈЕПУРИЈАДА“ Tополовник 2017.

1410

Ова седамнаеста по реду манифестација се прочула и ван граница наше земље, тако да ове године имамо најава о учешћу и такмичара из Румуније, Италије, и Босне и Херцеговине, и  која популарише грану туризма која је у успону уопштини.

Такмичење ће се одржати у селу Тополовник дана 25.11.2017.године, у центру села испред Дома Културе. Скуп такмичара и учесника је у 09,00 часова, а почетак такмичења у кувању гулаша од дивљег зеца је у 11,00 часова.

Наиме, ради се о манифестацији која је и ове године ушла у годишњи план Ловачког Савеза Србије, стекла је публицитет у ловно- туристичким круговима, и која је медијски пропраћена у целој држави, те је  још једна од атрактивних туристичких понуда општине Велико Градиште.

Такмичење се одржава у склопу ове манифестације  (Изворно, Сеоско, Културно, и Обичајно наслеђе) у категорији кувања ловачког гулаша од зеца. У такмичењу учествују представници Ловачких удружења, ловачких секција, као и свих заинтересованих лица који се благовремено пријаве организатору такмичења.

Након такмичења у Дому културе биће организован пригодан културно-уметнички програм у режији КЦ из Великог Градишта.

Лорист прес

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here