USPEŠNI GRUPNI LOVOVI NA PREDATORE U NATALINCIMA

1730

Natalinci posle hajkeLovačko udruženje „Jelen-Natalinci“ iz Natalinaca koje gazduje Lovištem „Trešnjevac“ gazduje površinom od 8800 hektara

I ove godine je organizovalo tri hajke na predatore  tri Lovačke sekcije Kloka ,Šume i Donja Trnava sa učešćem preko 350 lovaca i odstrelom  šest lsica i jedna kuna.

Ove godine  učešće je uzelo preko 350 lovaca iz susednih Lovačkih udruženja  Mladenovca Stragara, S.Palanke, Rače, Topole, Aranđelovca, Ralje, Kragujevca, Grocke i Beograda.

  • Ovogodišnje  hajke kao i svake godine su  završene uspešno sa  6 ostreljenih lisica i  jednom kunom,  na žalost bez odstreljenog šakala koji je u velikoj ekspanziji u ovom delu Šumadije i u našem lovištu, reči su Upravnika Lovišta „Trešnjevac“ Žike Mitrovića.

I pored velike kontrole i prisustva na terenu svake godine se broj uvećava, ali je zanimljiv podatak da je  i broj srneće divljači u porastu .

Po završetku Hajki je tradicionalan lovački ručak i dodela pehara za najuspešnije lovce i za najbolje  promašaje. Najuspešniji lovci su Vladan Milosavljević  iz Donje Trnave, Stefan Milivojević  iz Junkovaca, Negovan Kuzmić  iz Donje Trnave, Ranko Mladenović  iz Goroviča, Saša Janković  iz Donje Trnave i Marjan Tanasijević  iz Donje Trnave.

Lorist press

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here