SWAROVSKI, JASNOĆA SLIKE I U SUMRAK

1414

el 50 swarovisionTokom lova,uočavanje važnih detalja je od suštinske važnosti, posebno u sumrak ili pri ostalim lošijim svetlosnim uslovima, zbog čega je i SWAROVSKI OPTIK i stvorio EL 50 SWAROVISION: profesionalni dvogled za beskompromisnog lovca-za svaku situaciju. EL hvat čini dvogled lakšim za rukovanje i držanje, osiguravajući da EL 50 SWAROVISION  i sa svojim većim uvećanjem ne podrhtava u rukama. Veći objektiv sa svojim većim prečnikom sočiva omogućava bolju rezoluciju,čistiju sliku čak i bolje prepoznavanje detalja i u lošim svetlosnim uslovima. Posle svega, jasan pogled i precizno raspoznavanje mete kroz dvogled EL 50 SWAROVISION , obezbeđuje i veću sigurnost u lovu.

 

SWAROVISION tehnologija

Jedinstvena SWAROVISION tehnologija koristi kombinaciju ravnih sočiva, HD optike, inovativnog načina nanošenja premaza i veću žižnu daljinu da proizvede oštar kontrast i na ivicama vidnog polja, kao i potpuni širokougaoni efekat i za ljude koji koriste naočare za vid. Novi dvogled EL 50 SWAROVISION je zbog svoje napredne tehnike nanošenja premaza sposoban da prenese prirodne boje i pri većem uvećanju-za pouzdano raspoznavanja u sumrak.

Dva nova modela, EL 10×50 SWAROVISION i EL 50 12X50 SWAROVISION će se moći nabaviti od meseca Aprila, kod ovlašćenih prodavaca lovačke i optičke opreme.

Lorist press

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here