“Seek” termoviziski adapteri

2008

Compact-XR-iOSLapis Plus Beograd Vam predstavlja nove uređaje iz svoje ponude. Reč je o “Seek” termoviziskim adapterima. Seek direktno uključujete u vaš Android, Iphone ili Ipad i za  nekoliko sekundi na Vašem ekranu telefona možete videti izvore toplote u  rasponu – od -400C do +3650C.

Seek možete koristiti kako danju  tako i noću. Možete detektovati  toplinu na zidovima ( gubitke toplote, zagrejavanje instalacija…), cevi, rastinje i u lošim vremenskim uslovima. Takođe možete podeliti i sačuvati  slike i video snimke. Na raspolaganju Vam je cela paleta mogućih primena.

Za lovce: Seek lovcima omogućava praćenje i sleđenje divljači kroz  najgušće raslinje ili najuporniju maglu.

Za građevinare: Seek  građevinarima omogućava utvrđivanje preciznih termičkih odstupanja u zidovima, cevima, razvodnim kutijama i pomaže i u njihovom otklanjanju

Za vlasnike kuća: Od prozora koji propuštaju toplotu do začepljenih cevi, Seek daje mogućnost detekcije, diagnostikovanja i popravljanja  niza kvarova i nedostataka na kući pre nego što je potrebno obratiti se majstorima.

Za sigurnost doma: Omogućava Vam pronalaženje ljudi i životinja noću i pruža osećaj sigurnosti.

Za ljubitelje prirode: Nautičarima, planinarima, kamperima, Seek omogućava laku detekciju i lociranje objekata i životinja – pri bilo kakvom vremenu, na svakoj stazi ili putu, bilo danju ili noću.

Na raspolaganju su dva osnovna tipa Seek termovizijskih adaptera. Prvi je Seek Compact, a drugi Seek Compact XR (extra range). Osnovna razlika između ova dva tipa uređaja je u dometu.

  • Compact serija je idelana za primenu u kući i oko kuće.
  • Compact XR serija je verzija Seek termovizijske kamere sa većim dometom. Uz skoro dvostruko povećanje Seek XR Vam omogućava posmatranja na većim udaljenostima uz istu jasnoću i rezoluciju koju Vam nudi i Seek Compact.

Više detalja o ovim uređajima možete dobiti na broj tel. 011/2642-470 ili na www.lapis-plus.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here