ODRŽANA SEDNICA UO LSV, ČLANARINA 800 DINARA

1883

Upravni odbor LSVNa sednici Upravnog odbora Lovačkog saveza Vojvodine koja je održana 29. februara na Bisernom ostrvu, LU Novi Bečej,  shodno usvojenom dnevnom redu usvojeni su izveštaji o poslovanju i radu Upravnog odbora u 2015 godini. Sednicom je predsedavao predsednik prof.dr Aleksandar Milovančev.

Potom su članovi upravnog odbora usvojili izveštaj o finansijskom poslovanju za 2015 godinu i doneli predlog plana za 2016 godinu koji bi trebalo da usvoji kupština LSV. U predlogu finasijskog plana za 2016 godinu predviđena je i predložena odluka Skupštini da članarina prema Lovačkom savezu Vojvodine za ovu godinu bude 800 dinara. To je manje za 600 dinara nego prethodne godine. Naime, iz članarine koja je činila prošlogodfišnju visinu izbačene su stavke za izradu planskih dokumenata od 300 dinara kao i informisanje u vidu Vojvođanskog lovačkog glasnika takođe u visini 300 dinara. Prema članovima Upravnog odbora ovo bi bila mera štednje i ostvarivanje obećanog na izbornoj Skupštini koja je održana prošle godine.

Upravni odbor je potom razmatrao izveštaj o radu  plana za 2016 godinu komisije za lovno streljaštvo. Pod tačkom dnevnog reda oko zahteva da se u članstvo LSV Vojvodine primi LU „Vojnik“ Beograd doneta je odluka da se posle razgovora zainteresovanih udruženja „Obedska Bara“ Pećinci i „Sremac“ Ruma donese konačna odluka o eventualnom prijemu LU „Vojnik“ u sastav LSV.

Na osnovu uplaćenih članarina prema LSV u 2015 godini iz svih komisija i radnih tela izbačeni su opredstavnici LU koja tu članarinu nisu uplatila a na njihova mesta UO je izabrao nove. Pod ovom tačkom doneta je i odluka da zbog neizmirenih obaveza Lovačkom udruženju „Srem-Mačva“ iz Sremske Mitrovice prestane članstvo u LSV.

Redovna godišnja skupština Lovačkog saveza Vojvodine zakazana je za subotu, 12.3.2016 godine na Novosadskom sajmu sa početkom u 10 sati.

J.T.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here