Održan Kup Novosadskog sajma u lovnom streljaštvu

1485

ns-sajam-znakPovodom održavanja sajamskih manifestacija ,,Lorist 2016” u Novom Sadu u Novosadskom sajmu Lovačko udruženje ,,Jarebica” u Futogu uspešno je organizovalo Kup novosadskog sajma u gađanju glinenih golubova po šesnaesti put uzastopno. Takmičenje je održano na strelištu ,,Jarebica” u Futogu 02.10.2016. uz 114 strelaca.

Nakon fer i sportskog nadmetanja i play off-a u samom finišu dobijeni su ekipni i pojedinačni pobednici. Prvo mesto u ekipnoj konkurenciji i pehar Novosadskog sajma osvojila je ekipa iz Nikinaca, drugo mesto i pehar osvojila je ekipa Čenej a treća je ekipa domaćina L.U. ,,Jarebica” kojima je takođe pripao pehar.

U pojedinačnoj konkurenciji nakon finalne serije po principu ,,metak-golub” od šest plasiranih strelaca poredak je bio sledeći. Prvo mesto zlatnu medalju i prelazni pehar Novosadskog sajma za 2016. godinu osvojio je Ilić Radoslav iz Kuzmina, drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Fabri Miško iz Slankamenačkih Vinograda a treće mesto i bronzanu medalju osvojio je Vojnović Boško iz Nikinaca.

Futožani su se i ove godine pokazali kao dobri domaćini sposobni da organizuju ovako masovno takmičenje a druženje je potrajalo do kasnih popodnevnih sati uz pozdrav na rastanku ,,Vidimo se na takmičenju za vreme sajma 2017. godine”.

Dejan Milkov

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here