Leskovac: Susret strelaca Slovenije i Srbije u organizaciji LSS

933

Ovako izgleda izveštaj slovenačkih kolega a povod je susret lovaca Slovenije i Srbije u Leskovcu. Na žalost nismo bili u prilici da prisustvujemo i donesemo više detalja ali zato evo kako su taj susret predstavili u Lovecu, informativnom glasilu Lovačkog saveza Slovenije.

Slovenačkii lovački tim  u lovnom streljaštvu bio je gost četvrtog susreta sa strelcima Lovačkog saveza Srbije od 8. do 11. novembra.

Sastanak je organizovao Lovački savez Srbije na strelištu DDA Canona u Leskovcu. Tim LZS-a ovog puta su bili: Mitja Kersnik , Boštjan Sadek , Matjaž Hlebš , Miha Finkšt , Marijan Sadek i Janez Gošnjak .

Takmičenje je prijateljski događaj, ekipa LZS-a ima veliku prednost u pogledu streljačkih sposobnosti, tako da bi bilo preterano reći koliko bodova smo prestigli LSS-ov tim. LSS tim se drži naših pravila takmičenja i mogu reći da se strelci bore i poboljšavaju.

Takmičili smo se u  pucanju na metu jelena i metu svinje. Bez obzira na to što smo putovali 1900 kilometara tokom putovanja napred-nazad, mogu reći da su domaćini dali sve od sebe.

Sastanak je završen u nedelju zajedničkim druženjem. Hvala LSS na dobroj organizaciji susreta i strelcima na odličnom streljaštvu.

Matija Janc, predsednik Komisije za lov i oružje i selektor streljačke ekipe LZS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here