Novi Sad: Capriolo na Loristu izložio Blazerov lovački karabin za 30.000 evra

3121

Ovogodišnji LORIST  je za 50 odsto veća nego lane, a uz izlagače iz devet država – Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Republike Srpske, Rumunije i Slovenije, karakterističan je i po tome što se na njemu, posle višegodišnje pauze prestavlja i domaći proizvođač naoružanja „Zastava oružje“.

Najviše pažnje, već po običaju, prvlačilo je lovačko i sportsko naoružanje. Svakako je najzanimljiviji štand „Capriola“, na kom je ponuđena najskuplja i najekskluzivnija puška na sajmu, za koju treba izdvojiti više od 30.000 evra! Kako nam je objasnio vlasnik ove kompanije Lajoš Brindza, biće predstavljene još tri puške sličnog cenovnog ranga, iznad 20.000 evra, a ovo je bok dvokuglara kalibra 8 puta 57, renomiranog proizvođača „Blaser„, sa kundakom od najkvalitetnijeg oraha, ukrašena prelepim gravurama lova na visoku, jelensku divljač i divlje svinje.

Domaća „Zastava“ je ljubiteljima lova, uz paletu karabina M70 i „mini mauzer“, ponudila i lovački karabin baziran na snajperskoj pušci M 07, a tu su i pištolji EZ 999 namenjeni za zahtevno tržište SAD.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here