Mali Radinci: Održana noćna šicara

1615

fb_img_1474837355286U Malim Radincima 24.9.2016.god je održana prva noćna šicara. Inače, za ljude koji ne znaju, šicara je lovačko takmičenje kojim se inače Sremci, ili malo preciznije, lovci iz Srema bave kada nema lova.
A lovačko društvo „Soko“ iz Malih Radinaca, je bilo domaćin ove lepe manifestacije, ujedno i završne za ovu šicarošku sezonu. Nadmetanje je počelo u 19h i trajalo sve do 01h posle ponoći. Organizator je obezbedio vredne novčane i robne nagrade. Pucalo se i družilo uz piće i izvrsne škembiće. Samo takmičenje je prošlo bez puno poteškoća. Lovci iz svih krajeva Srema su bili gosti ovog takmičenja. Bilo je lovaca iz Rume, Divoša, Iriga, Gregurevaca, Rivice, Dobrinaca, Kraljevaca, Buđanovaca, Pećinaca, Miškovaca, Stejanovaca i naravno specijalni i najbrojniji gosti iz pobratimi iz L.S. Surčin iz Surčina. Jednom rečju, Srem u malom… ili tačnije Malim Radincima.
Najmirniju ruku i najoštrije oko, ove noći imao je Miloš Mitrović iz Gregurevaca koji je bez greške pogađao metu, a samim tim osvojio i 25000 dinara koji su bili namenjeni pobedniku ovog takmičenja. Sa malo manje sreće bili su Dušan Branković iz Malih Radinaca, Nikola Puzić iz Rivice i Živko Stojković iz Malih Radinaca.

Živko Stojković

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here