Majdanpek: LOVILE LOVKINJE ARTEMIDE

2792

Lovkinje u MajdanpekuLovačko udruženje “Srna –Majdanpek“ iz Majdanpeka je početkom februara organizovalo zajednički lov sa lovkinjama iz SDLK“Artemida“, lovcima iz L.U „Košutnjak“ iz Beograda, lovcima iz Šida i Aranđelovca. Sa Šumarskog fakulteta gosti u lovu su bili upravnik CNNO prof.dr Milorad Danilović, Borivoje Perišić i Vukan Lavadinović  koji su ujedno i bili domaćini na nastavnoj bazi Šumarskog fakulteta “Majdanpečka domena” u Debelom Lugu.

Imajući u vidu da postoji dugogodišnja saradnja između Lovačkog udruženja „Srna-Majdanpek“ iz Majdanpeka sa Šumarskim fakultetom ljubazni domaćini su obezbedili besplatan smeštaj za sve goste u njihovim objektima.

unnamedOdstreljen vepar

 

 

 

 

 

U subotu 04.02.2017.godine lovilo se u sekciji Debeli Lug u reviru „Crna reka“ gde je odstreljen divlji vepar težine oko 140 kg koga je odstrelio Miloš Popović iz L.U.“Košutnjak“ iz Beograda.

U nedelju se lovilo u reviru „Grabova reka“ gde nije bilo odstrela ali su viđena dva krda svinja koja su uspela da se izvuku iz obruča mnogobrojnih lovaca.

Za sve goste i  lovce u subotu je organizovan zajednički ručak u objektu Šumarskog fakulteta a sponzor je bio dugogodišnji član  L.U.“Srna-Majdanpek“ Perica Simeonović koji se nalazi na privremenom radu u Austriji.

Lorist press

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here