LOVCI SARANOVA NASTAVILI GRADNjU LOVAČKOG DOMA

1183

0e4847e3-35c5-409f-bc90-b8fe0c2d6143Lovci lovačke sekcije Saranovo koja je u sastavu Lovačkog udruženja „GRADIŠTE“ iz Rače nastavlaju sa radovima na adaptaciji i sređivanju zgrade lovačkog doma.

Kako smo ranije pisali objekat je na korišćenje od strane preduzeća 100 % iz Velike Plane dodeljen  na zahtev lovačkoj sekciji Saranovo. Uz  veliki trud samih lovaca i uz nesebičnu pomoc donatora uspeli su da od zgrade, u ne bas zavidnom stanju, naprave lep prostor gde će se okupljati. Koristeci prve lepe dane kad su vremenski uslovi dozvolili radove, pristupili su  revitalizaciji i obnovi krovne konstrukcije i krovnog pokrivača.

U međuvremenu su postavili stolariju , omalterisali spolja i iznutra, sredili električnu instalaciju, a sad sledi priprema za betoniranje i sređivanje sanitarnog čvora i kuhinje. Uz pomoć donatora i iz ličnih sredstava kupuje se sve što je potrebno. Veliki donator je i jedna naš čovek koji živi i radi u Kanadi, Miljan Gavrilović, kao i SZTR SIGE iz Rače i MAT -produkt iz Vinče, Interkont -komerc iz Topole, L.U. „Gradište“ iz Rače i lokalna samouprava na čelu sa Draganom Stevanovićem.

Radove su obišli predsednik L.U. „Gradište“ Branko Radosavljević kao i zamenik predsednika  L.U.  Nenad Savković, koji je ujedno i zamenik predsednika SO Rača.

Lovci sekcije Saranavo planiraju da do kraja godine kompletno objekat stave u upotrebu, kaže za naš list predsednik sekcije Miljan Gobeljić, i ističe da se i pored  lovaca na akciju adaptacije i sređivanja doma odazivaju ne samo lovci već i meštani sela i članovi lokalnog fudbalskog kluba.

Zoran Stevanović – Trofa

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here