Lorist: Izvinjavamo se javno kolegama sa portala „Srbijalov“

3006

Lorist logo

 

 

 

 

Juče, 21.7.2016 godine na ovom portalu objavili smo vest pod naslovom „Orka poziva lovce na saradnju“. Tekst je objavio na FB Goran Barać, sekretar Lovačkog udruženja u Leposaviću. Mi smo taj tekst skinuli sa FB a koji je objavljen na njegovom profilu, https://www.facebook.com/goran.barac.9/posts/1114801421941961. U neznanju da to nije njegov tekst (Goran Barać je dugogodišnji prijatelj naše redakcije) nego da ga je „skinuo“ sa portala „Srbijalov“, jer to nije ni pisalo u njegovoj objavi na FB, mi smo ga ovde pustili sa njegovim potpisom. I naravno napravili grešku.

Sporni tekst smo obrisali i uklonili a autoru i kolegama na portalu Srbijalov se duboko izvinjavamo zbog učinjenog propusta. Nadamo će da će naše izvinjenje naići na odobravanje kolega na portalu „Srbijalov“.

Jeremija Trifunović

1 KOMENTAR

  1. Sporan ili ne; više ili manje važno! Pomenuti tekst prevazilazi po svom značaju čak i pitanje autorstva objavljene informacije! Suština je kako rešiti problem pasa i mačaka lutalica u lovištu! A izvor tog problema nisu lovci i korisnici lovišta, naprotiv psi i mačke lutalice su velike štetočine u lovištima! To je u prvom redu komunalni i veterinarski problem nastao neodgovarajućim zakonskim rešenjima i još manje odgovarajućim rešenjima na terenu i to na prostoru van lovišta. Da li taj problem mogu rešiti NVO – teško?! Kako stoje stvari lovci po svemu sudeći još manje! Svi bi da pišu strategije, a nigde operativnih rešenja!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here