KRALJEVO: PRVI SAJAM TURIZMA, LOVA I RIBOLOVA

875

Sajam turizma, lova, ribolova i sportske opreme SORTIL biće održan u Novoj hali sportova u Kraljevu od 27. do 29. aprila 2018. godine.

Sportski centar „Ibar“ je sa sa firmom „Sagod“ iz Beograda, a pod pokroviteljstvom grada Kraljeva, organizator ovog sajamskog dešavanja, prvog te vrste u našem gradu.

Sajam će okupiti brojne turističke agencije i organizacije,  proizvođače,  trgovce i  ponuđače usluga  iz  tematskih  oblasti Sajma.

Prema  rečima  direktora  „Sagoda“  Saše  Dragišića,  već  ima zainteresovanih izlagača.

„Sigurni smo da će predviđeni prostor vrlo brzo rezervisati svi oni koji znaju šta su prednosti regionalnih sajmova koji su veoma popularni u celoj Evropi. Kada ponudite svoje kapacitete i prednosti na ovakav način, saradnja ide van granica grada i regiona. Grad veličine Kraljeva treba da ima regionalni sajam. Ovde ne prestaje naša saradnja“, rekao je Saša Dragišić, direktor  firme  koja  već  15  godina  uspešno  učestvuje  i  kreira  sajamska dešavanja i u  Srbiji  i  širom  Evrope, istakavši da već od 60 evra zainteresovani mogu da se pojave na Sajmu sa nekim manjim štandom.

Izvor: www.kraljevo.biz

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here