Kako Politika saznaje, POTPISAN PREDLOG IZMENE ZOM-i, PRODUŽEN ROK ZA PREREGISTRACIJU ORUŽJA?

11764

Kako piše jutrošnja Politika potpisan je predlog izmene  Zakona o oružju i munuciji po kome će se rok za preregistraciju oružja produžiti do 5.3.2022 godine.

Tri poslanika u Skupštini Republike Srbije potpisala su juče predlog izmena pomenutog zakona. Ovo će izazvati vanrednu sednicu Skupštine Srbije koja će, moguće, biti održana već sledeće nedelje.

Kako saznaje Politika juče je odmah stigala  saglasnost nadležnih skupštinskih tela da nema smetnji izmena ZOM-i i da se zakon može izmeniti.

Uslov je da ovaj predlog prihvate i ostali poslanici u Skupštini Srbije.

6 KOMENTARA

  • Ko te tero da zuris zar ne poznajes ovu Srbiju to nije nista u odnosu da su ljudi otkupljivali stanove za desteine holjada maraka a posle nekoliko godina za box cigara.Nista nisi naucio kratka pamet

 1. Да ,да сад ће да ти дају орден што си пич..
  и што се не буниш кад те пљачкају…..

 2. Nije realno produzavati rok zbog lica koja su vratila svoja oruzja,cene ste spustili u odnosu na pre 2god.mozda bi jos njih sada preregistrovalo po nizoj ceni

 3. Drzava nezna sta radi.Prvo I prvo pooduzimali su toliko pistolja I revolvera a za svaki komad su uzimali 3500 hiljade dinara (porez).Pa vi sad razmisljajte o cemu se tu radi.
  Preregistruju oruzije koje je vec registrovano???
  Oduzimaju sa pricom da narodu nepreti nista u slucaju licne bezbednosti.
  Pa ko moze znati kada ce kome biti ugrozena bezbednost.Smesno.
  Nakaradno,nakaradno,nakaradno.
  Treci put vec produzavaju.
  Lekarski pregled svi prolaze.(bitno je platiti)☺

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here