Inđija: VELIKO TAKMIČNJE U KUVANJU LOVAČKOG PAPRIKAŠA

1756

Lovački paprikaš1.Takmičenje ce se održati 3.jula 2016. godine sa početkom u 12.00 sati u parku pored lovačke kućice,mesto  kuvanja bice odredjeno od strane organizatora informacije ce te dobiti prilikom dolaska  u lovački dom..Završetak kuvanja je 16.00 sati , a predaja uzoraka u 16,15 sati. Organizator je Lovačko udruženje „Fazan“ Indjija.

2.Ekipu čine četri člana, glavni kuvar i tri pomoćnika. Kotizacija  neće biti, potrebna je samo dobra volja.

3.Meso divljači(4kg) mora biti pregledano, obavezno poneti potvrdu o ispravnosti mesa. Moze se koristiti srneće,jelensko ili divlje svinje, obezbedjuju ga sami takmičari , drvo (ili plin) i začine.Plinske boce moraju imati bezbednosni ventil.U slučaju da boca nema bezbednosni ventil neće se dozvoliti upotreba iste.

4.Paprikaš će ocenjivati tročlani žiri koji imenuje Lovačko udruženje ,,Fazan`Indjija i na njihove odluke nema žalbi i prigovora.

6.Lovačko udruženje ,, Fazan“ Indjija  obezbedjuje mesto za ručavanje ekipe, pribor za jelo i hleb. Piće se plaća po izvrčenoj porudžbini organizatoru. Lovačko udruženje obezbedjuje za pehare za osvojena prve tri ekipe.

7.Organizator je obezbedio vredne nagrade o kojima ćete biti obavešteni na dan takmičenja.

POSLE PROGLAŠENJA POBEDNIKA  DRUŽENJE SE NASTAVLJA UZ ŽIVU MUZIKU.

Za sva nejasna pitanja i pitanja oko same organizacije, obratiti se organizatoru na telefon 063 535 602 Željku Tomiću- ČAĐA

LU „Fazan“ Indjija

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here