Gadžin Han: ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA LOVAČKOG SAVEZA JUGOISTOČNE SRBIJE

1550

Izborna skupština Lovačkog saveza jugoistočne Srbije održana je 12.2.2018.god. u sali Narodne biblioteke u Gadžinom Hanu. Skup je pozdravio predsednik opštine  Gadžin Han Saša Đorđević. Od ukupno 29 delegata skupštini je prisustvovalo 26 delegata i sve odluke su donesene jednoglasno.

Za predsednika saveza izabran je Zoran Aleksić LU “Ponišavlje” Pirot, za zamenika predsednika Zlatimir Rašić LU “Dr Milenko Hdžić” iz Svrljiga, za sekretara Bratislav Ćirković predsednik LU “Niš” Niš, predsednik skupštine je Ivan Đorđević LU “Dubočica” Leskovac dok je njegov zamenik Velibor Mojsilović LU “Srna” Vitoševac.

Za članove upravnog odbora izabrani su Veljković Prodan, Vojkan Đorđević, Nenad Kostić, Dušan Jovanović, Slavko Manoilov, Bratislav Živadinović i Milivoje Mitrović. Članovi prvog Nadzornog odbora su Dejan Lazić, Ivan Antić, Miodrag Stojiljković, Alajdin Januzi i Dragomir Mitić. U sud časti su predloženi i izabrani Ivan Videnov, Dragan Bankvić, Stanko Nikolić, Milan Kovačević i Jadran Đorđević.

Lorist press

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here