Srbobran: Okrugli sto za za stručnjake u lovstvu

2227

Lovačko udruženje „Fazan“ Srbobran organizuje  stručno druženje- okrugli sto u Srbobranu za PREDSTAVNIKE LU (do 3 lica).
Aktivno učešće i polemike se predviđaju uz uključenje predstavnika LU koji bi se svojim pitanjima i znanjem maksimalno uključili u rad ovog skupa sa svojim predlozima i iskustvima (posle svakog završetka predavanja predavača).
Predlog i plan održavanja susreta je planiran za 8.04.2017.godine u prostorijama LU „Fazan Srbobran“ u Srbobranu, ul. Karađorđeva br. 5 sa početkom u 10 časova (subota). Teme i predavači su sledeći:
1.Gazdovanje srnećem divljači u Vojvodini (dipl.ing. Milenko ZEREMSKI),
2.Lovni turizam i lovni potencijali u Vojvodini (Dr. Zoran RISTIĆ, red.prof.),
3.Značaj preventive u održavanju zdravstvenog stanja divljači u našim lovištima (Dr. veterinarskih nauka Miloš KAPETANOV),
4.Informisanje u lovstvu (dipl.ing. šumarstva Jeremija TRIFUNOVIĆ),
5.Evidencija članova LU, evidencija odstreljene divljači, izračunavanje trofejnih vrednosti srndaća primenom računarskih programa, slanje podataka internetom i dr. (Mr. poslovne komunikacije Ištvan FENJVEŠI) /primer Srbobran-a, kako se to radi uz pomoć savremene IT opreme/
Izlaganje po predavaču neće trajati duže od 20-25 minuta (preko projektora).
Na ovaj seminar pored predstavnika LU pozvani su i studenti prof. Z.Ristića.
Ovim putem Vas molimo da najkasnije do 7.04.2017. godine javite Vaše učešće na ovom lovačkom, edukativnom događaju, sekretaru LU “Fazan Srbobran” Vladimiru Šarčev na broj telefona 060/6-123-156 ili mejl adresu: lu_fazan@stcable.net i/ili vsarcev@gmail.com To možete učiniti u ime Vašeg LU sa bilo koje mejl adrese Vašeg člana, sa imenima učesnika i funkcijama koje obavljaju u udruženju.

Učešće na seminaru je besplatno.

 

1 KOMENTAR

  1. Ovo je dobra prilika da učesnici skupa donesu zajedničke zaključke koji bi ukazivali na probleme u lovstvu Srbije, a čini mi se da ih ima, te ih kao takve prezentuju široj javnosti.
    Ako smo nemoćni da neke stvari promenimo, bar moramo na njih javno ukazivati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here