Врање, УСПЕШНО ЈЕ ЗАВРШЕНА ЛОВНА СЕЗОНА

1238

LU VranjeЗавршиена је 2015/16 ловна сезона.

Ловци ловачког удружења „Фазан“ Врање успешно су завршили ловну годину, одстрела је било у просеку као и предходних година, успели смо да сачувамо основни фонд дивљачи, као и да доста повећамо бројност пољских јаребица које нисмо ловили три сезоне због забране лова, фазанску дивљач уносимо из вештачких узгајалишта (фазанерија).

У току су сезонски радови у ловишту, прихрана дивљачи, обнова хранилица за ситну и крупну дивљач као и праћење и пребројавање дивљачи, за шта нам временси услови иду на руку јер нема великих снежних наноса тако да стручна служба може да стигне и до најзабаченијих делова ловишта.

Управни одбор ловачког удружења донео је одлуку да се свим ловцима приликом плаћања чланарине за 2016. годину поделе маркирни прслуци ради своје безбедности као и безбедности осталих учесника у лову, а ловцима је саопштено да су у обавези да их носе у ловишту у супротном ће се предузимати адекватне дисциплинске мере.

Управни одбор је прердложио да висина чланарине за наредну годину буде за редовне чланове 10.000,00 динара а за повлашћене 6.500,00 динара, која се може платити у пет месечних рата.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here