„LOVAČKE NOVOSTI“ NOVO IZDANJE IZ LORISTA

4393

Naslovna LN 1Na inicijativu šest lovačkih udruženja pokrenut je novi lovački list  „LOVAČKE NOVOSTI“ Nezavisni lovački list koji će izlaziti pet puta godišnje na 36 kolornih strana. List će se distribuirati na kućne adrese pretplatnika a godišnja pretplata je samo 300 dinara sa svim troškovima do kućne adrese.

Lovačka udruženja, lovačka društva ili sekcije koji žele da „Lovačke novosti“ primaju na pakete poštom plaćaće samo 250 dinara kao godišnju pretplatu.

 

„Lovačke novosti“ su nezavisne novine koje nemaju nikakvu potporu u lovačkim savezima a treba očekivati otvoreno pisanje o svim problemima u lovstvu Srbije, bez dlake na jeziku i udvaranja bilo kojoj opciji. Jasno, glasno, otvoreno i profesionalno biće moto ovog izdanja.

Prvi broj „Lovačkih novosti“ izlazi iz štampe 15 jula  a onda sledi utvrđena dinamika:

Drugi broj: 15.septembar 2016 godine

Treći broj: 15. novembar 2017 godine

Četvrti broj: 15 januar 2016 godine

Peti broj: 15. Mart 2017 godine.

Inicijativa koju su pokrenula lovačka udruženja nastala je posle odluke Lovačkog saveza Vojvodine da njihovo glasilo prestane sa izlaženjem a redakcija Lorista je prihvatila i proširila da “Lovačke novosti” pokrivaju u informativnom smislu celokupno područje Srbije.

Glavni i odgovorni urednik je Peđa Đurđev, urednik za lovstvo prof.dr Zoran Ristić, urednik za lovnu balistiku Novak Maksimović….

Do sada je prijavljeno više od 12.000 pretplatnika a svakim danom taj broj raste pa treba očekivati da će ovo biti najtiražnije lovačko glasilo u Srbiji.

Za sve pretplatnike obezbeđeni su bogati darovi-nagrade  a prve tri nagrade biće lovački karabin i dve sačmarice. Biće tu još optičkih nišana, municije kao i skupocenih odevnih predmeta. Nagradno izvlačenje obaviće se u subotu 1.10.2016 godine uz direktan prenos na Lorist TV.

Pretplata u visini od 300 dinara uplaćuje se na Lorist Agencija Petrovaradin, tekući račun broj 160-213600-58. Pre uplate treba proveriti da li je vaše lovačko udruženje izvršilo kolektivnu uplatu za sve svoje članove jer ako jeste onda se vaše ime već nalazi u spiskovima pretplatnika. Lovačka udruženja mogu po odluci svojih organa izvršiti kolektivnu pretplatu za svoje ćlanove uz dostavu kućnih adresa.

U zdravlju da se čitamo.

Lorist team

4 KOMENTARA

  1. Primalac Lorist Agencija Petrovaradin, 300 dinara na račun broj 160-213600-58 ne treba poziv na broj
    Posle uplate možete nam dostaviti adresu zbog sigurnosti na naš E-mail: loristns@gmail.com
    Odgovor Vladimiru: Adrese na koje se šalju lovačke novine dobijamo iz Lovačkog saveza, pošto više Savez ne izdaje svoje novine predlažemo da se pretplatite na Lovačke novosti

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here